Hjälp mig!

Usch, jag har fått en släng av blogg-ångest. Jag vill verkligen blogga, men jag börjar tvivla på mig själv. Jag vet inte vad jag bloggar om, vem jag bloggar för och varför jag bloggar. Är det för min skull, eller?
Jag vet allt jag skulle vilja blogga om, men på något sätt blir det inte i alla fall. Jag hittar på bra inlägg i huvudet, men får det inte att låta bra på tangentbordet.
Det slutar med att jag skriver tråkiga tvångsinlägg, bara för att inte ha ouppdaterat. Och även om jag säger till mig själv att jag inte ska göra så blir det så i alla fall.

Jag vet precis hur jag vill att min blogg ska vara, men jag vill för mycket. Jag sätter alldeles för höga krav på mig själv.

VAD SKA JAG GÖRA?!
Ska jag ta en bloggpaus igen eller? Det har inte funkat förut. Pauserna har inte blivit långvariga eftersom jag fått bloggsug (jag älskar ju att blogga egentligen), men sen har jag fått den här ångesten igen.
Ska jag strukturera om bloggen och byta design, och börja om på nytt (men ha kvar hela arkivet såklart!)?
Ska jag bara fortsätta som nu, och försöka undvika bloggtorka och ångest? Och samtidigt försöka få in det jag egentligen vill skriva om?
Eller vad ska jag göra? Jag vet verkligen inte!


Jag kanske ska skriva ner alla idéer på ett papper?

Postat av: Madde

hehe ja det kan jag hålla med om :P vad ska du göra ikväll då? kramar

2010-03-07 @ 18:41:07
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: SARA

Kul att du är med och tävlar. jag kan skicka bilderna. men hur? msn , maila elr? alla blev inte super bra, men när man gör om dom så blir dom coolare :)okej , gärna det! :)<3

2010-03-07 @ 19:34:33
URL: http://mittlivsomsahh.blogg.se/
Postat av: Elli

Ta inte bloggpaus gumman!!!Men börja om då? :D Eller börja skriv alla ideer på papper? ^^ <33

2010-03-07 @ 20:53:16
URL: http://eellos.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Mitt tips är att du funderar lite över det här med att blogga men ta inte en bloggpaus utan hitta din väg. Alltså hitta det du brinner för! :)

2010-03-08 @ 09:07:17
URL: http://slipsens.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig

Mejl: (inte synlig)

Blogg:

Kommentar:

Trackback