Jag gick upp innan 09.30!


G'morning folks, jag har faktiskt varit uppe ganska länge, jag gick till och med upp innan halv tio! Linn väcker mig, ni vet, kusiner... (hrm...) Haha, nej men det är ju bra, man missar ju så mycket av dagen när man sover länge. Nu har jag ju liksom gjort mig helt färdig och klockan är inte ens elva. Det är faktiskt ganska bra presterat av någon som helst sover hela dagen.
Jag hjälpte Linn att fixa en blogg igår, den blev jättefin tycker jag. Men jag länkar tyvärr inte, den är ändå lösenordsskyddad.
Kolla förresten på smyckena jag har på mig på bilden, de är från Linn (sötnos).

1368805 Hola amigos, jag sitter oc

0-74dbff4f439bdcc0240ef20867efa77a.png

Hola amigos, jag sitter och Käkar muffins och varm choklad på espresso house. Rekommenderas!


Shopping idag


Aloha! Jag och Linn drar snart och shoppar (jag säger inte vart, hihi). Jag kommer nog inte blogga så mycket under veckan, jag ska vara med Linn ju! Sköt om er <3

Jag älskar lördagar!


Armband och leggings på BikBok


Jag hittade två saker på BikBok som jag verkligen vill ha!

09-10-22


Hej på er! Jag har inte mobilbloggat idag, jag upptäckte att jag hade lagt till fel nummer "/
Det har varit en ganska tråkig skoldag idag. Vi hade NO hela morgonen (det är ju eng-vecka!!) och sedan idrott och matte. Men idrotten var (faktiskt) ganska kul, även om jag hatar att röra på mig.
Efter skolan åt jag, Mattis, Lova och Lisa på donken och sedan gick jag till medis för att lämna tillbaka en bok. Men klockan fem skulle jag träffa Sofia, vi skulle på medelhavsmuséet, så jag fick lite brottom. Det var faktiskt ett ganska intressant muséum, men lite scary med mumierna, speciellt de som var helt öppna (!) så att man såg ansiktet.

1368805 Hej:) jag testar att mobil

604914f69880950d1c63c0cf9cb8e79b.png

Hej:) jag testar att mobilblogga. Om det här funkar blir jag glad och jag kommer säkert blogga från skolan!
(Bilden är från liseberg)


Utmaning: "Första bokstaven i mitt namn"

Jag har blivit utmanad av Sofie!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Siri
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sill
3. Flicknamn: Sofie
4. Pojknamn: Sam
5. Yrke: Sjuksköterska
6. Färg: Skogsgrön
7. Klädesplagg: Strumpbyxor
8. Mat: Salami
9. Sak i badrummet: Shampoo
10. Plats/stad: Sängen (en plats)
11. En orsak att vara sen: Sovmorgon
12. Något man skriker: Se dig för!
13. Film: Shrek
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Slatin kings :p
16. Djur: Salamander
17. Gatunamn: Sveavägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Stronger, Kanye West
Slatin Kings, OK, jag erkänner. Men annars gick det ju bra :)

JAG UTMANAR:
Sara, Lova, Isabelle, Elli och Ella!

Ett litet inlägg från skolan

Haha, jag måste bara säga att ni som kommenterade mitt förra inlägg är för söta!
Jag är i skolan nu, jag har renskrivit en text om The Beatles (jag fick inte välja själv) till engelskan, men jag är färdig. Det blev väl hyfsat i alla fall, men sedan när vi ska redovisa kommer det säkert gå år skogen, jag hatar att prata inför mycket människor.
Efter skolan ska jag möta Tove, jag ska följa med henne när hon ska köpa en jacka. Men sedan måste jag hem och göra bildläxan. Den är över lovet (tänk vad sjukt att det är höstlov nästa vecka, det var ju sommar nyss!) men eftersom att Linn kommer och vi har prov den här veckan så måste jag göra den idag. Suck... Vi ska rita ett motiv som vi ska trycka med linoleum (hur stavas det?) sedan. Jag har bestämt mig för ett motiv, men det blir ruskigt svårt att rita, och sedan gröpa ur det! Jag får ångest bara jag tänker på det, hehe.
Det ska bli jätteskönt med lov sedan, det känns som om jag behöver det. Det ska bli kul att träffa Linn, vi har inte setts sen i somras. Jag har en del ideer om vad vi kan hitta på.
Kram på er alla söta små smultron!

Jag drar ner på bloggandet

Hej alla bloggläsare!

Jag har haft som en liten oskriven lag att jag ska blogga minst ett inlägg varje dag. Men nu har jag märkt att det är lite svårt att hålla, med skola, läxor och kompisar som prioriteras först. Därför tänker jag nu minska bloggandet, och bara blogga när jag har tid och lust. Jag har ingen aning om hur ofta det kommer att bli, kanske varje dag, kanske varannan och kanske en gång i veckan? Så nu är ni berädda på att uppdateringen blir betydligt sämre.

Ta hand om er!


Vad taskig jag varit!

Vet ni vad, i går kväll när jag stog och borstade tänderna tänkte jag fråga mamma och pappa en lite korkad fråga. Och genast dök det svar jag skulle ha gett upp i huvudet. Något ironiskt som skulle fått den som frågade att känna sig dum. Det slog mig hur jag ofta svarar så. Om någon frågar typ "ska man använda den här eller?" kan jag svara "nää, du ska använda en gigantisk alien". Om någon hade svarat mig så hade jag kännt mig korkad som attan.
Så, jag säger nu till alla som jag varit taskig mot utan att ha tänkt på det, förlåt! Jag ska bättra mig!
Från och med nu ska jag ge snälla svar.

Jag klipper film

Hej svejs! Jag känner mig mycket bättre idag, jag kanske till och med kan gå till skolan i morgon? Det skulle vara bra, för vi har ämnesvecka.
Jag försöker klippa ihop en film som vi gjorde på mitt "födelsedagskalas", den är inte den lättaste filmen att klippa eftersom att den inte har något riktigt sammanhang. När den är klar måste jag skicka den till alla som var med på något sätt... vet någon om man kan skicka film på msn?

09-10-17

Jag har inte bloggat idag, mitt besökarantal har gått ner och jag har haft dötråkigt. Usch. Men vad ska man blogga om när man ligger hemma, sjuk i svininfluensan och ingenting roligt händer?
Jag sitter i min säng och lyssnar på Harry Potter och surfar runt lite på internet.
Idag har jag inte gjort annat än varit inne på datorn och tittat på TV.
Det är jättetråkigt att sitta hemma och vara sjuk, jag får ju inte träffa några andra än mamma och pappa. Man känner sig så isolerad.


Kolla in de här jeansen!

Medan jag sitter här och kollar på idol så kollar jag runt lite på kläder. Jag hittade de här jeansen på BikBok. De är jättesnygga tycker jag, jag är ganska frestad att köpa dem, men en fråga är hur man ska bära dem? Med en vanlig t-shirt eller något coolt linne? Vad tycker du?
Jag brukar dessutom nästan aldrig hitta snygga jeans som passar mig, de är antingen för slappa i benen, eller så är de för breda i höften. Det är synd, för jag älskar jeans.

Sjukt tråkigt (ursäkta den tråkiga ordvitsen)

Jag vet, det är skiitdålig uppdatering på bloggen nu, men jag tänker inte hitta på någon dålig ursäkt.

Jag är ganska säker på att jag har svinis, det här är ingen vanlig förkylning och jag har hört att det bara går en enda influensa nu?

Jag och mamma har delat upp datatiden med den bra datorn i två timmar var, och tyvärr är det hennes tid nu, jag sitter vid den gamla skruttdatorn från medeltiden som varken har webcamera eller bilder. Så images zero... '-.-

Är det någon som har något tips på vad man kan göra för att inte dö av tråkighet? Titta på tv? Vara inne på internet? Spela The Sims? Titta på film? Jag kan inte spela The Sims, för som sagt så har ju mamma den nya datorn. Och jag har ingen bra film, och det går inget på tv. Suck.

 

 

GLÖM INTE ATT DELTA I DESIGNTÄVLINGEN!


Svininfluensa?

Hej på er :)
Jag har varit hemma idag också, jag och mamma har kollat på båda "en prinsessas dagbok"-filmerna. Jag tycker att de är jättebra, och Anne Hathaway är ju en jättebra skådespelare. Jag har tyckt om alla rollerna jag sett med henne (i och för sig bara tre, men i alla fall).
Vad gör ni idag?
Jag och mamma misstänker förresten att vi har fått svininfluensan.. hm.

Vem blir den nya Grynet?

Hej svejs alla små bananbåtar!
Är det nån av er som brukade kolla på Grynets Show förut när det gick?
– Vem då Grynet?
– Du vet hon med långt tåhår och sneakers?
– Nej?

– Men du vet, hon som blir kär i vem hon vill och inte tar nån skit?
– Hm...
– När levde du egentligen? På medeltiden? Har du aldrig hört talas om en galen tjej med prinsesskrona och svarta glasögon!?

– Jaså hoooon! Ja, men det är klart, hon var ju coolast i Sverige på sin tid!
– Tänkte väl det...

Jag tycker verkligen att det saknas någon som hon nu, som jag vara en bra förebild för unga (som jag typ). Grynet hann ha tre TV-shower, ge ut en bok och en DVD, men sedan bara försvann hon.

Vem blir den nya Grynet? Det är ju värsta vinnande konceptet ju. Nu när bloggarna regerar borde den nya Grynet se sin chans och visa sig för världen – i en blogg! Den skulle få tusentals läsare på nolltid, om den bara gjorde sitt jobb rätt. Det får ju inte vara en kopia, men en värdig efterträdare. Någon som kan representera de unga.

I brist på inspiration...

...blir det en skum rubrik.

Jaani, godmorgon? Jag åt nyss frukost. När jag vaknade insåg jag att de andra (alltså de normala, som inte är sjuka) slutade vid samma tidpunkt! Wierd, huh? Det är nämligen komp-eftermiddag, så de slutar vid lunch. Jag har varit sjuk varrenda en av dessa underbara dagar, men å andra sidan missar jag färre lektioner. I dag missade jag t.ex bara två.
Denna underbara pappa hade köpt nutella också. Mums...
Nu borde jag verkligen plugga franskaglosor... jag får göra det snart, jag har lite viktigare sysslor först ;)
I går kväll hade jag skrivit tre sidor i word som jag faktiskt blev nöjd med, men självklart hakar word upp sig och allt raderas. Fuck! Jag blev så sur att jag gick och la mig, trots att klockan bara var åtta.
I brist på inspiration lägger jag in en jättegammal mobilbild på min söta lilla kissemiss. Är han inte gullig?!

Mitt immunförsvar strejkar igen...

Jaa ni, här sitter jag med feber – igen! Ska det här aldrig ta slut? Det går inte en månad utan att jag har varit borta minst en dag från skolan. Vad är det med mitt immunförsvar egentligen? Antingen är det något genetiskt, men det borde det inte vara, för vad jag vet är alla i min släkt alltid friska och pigga som nötkärnor. Eller så är det mitt fel därför att jag rör mig för lite osv. osv... Men det vill jag inte tänka, palla träna liksom?

Visste ni förresten att stress kan påverka immunförsvaret? Det kan även brist på solljus, sömnbrist, övervikt mm.

Hm, något av detta som kan vara anledningen till mitt kassa immunförsvar? Omedveten stress? Sömnbrist, även om jag sover mer än de flesta jag känner? Det skulle vara brist på solljus i så fall, för det mesta är ju ljuskällan skolans lysrör/glödlampor eller dataskärmen. Anledningen är ju knappast övervikt i alla fall.

Har du något tips på vad jag kan göra för att förbättra mitt immunförsvar?

 

(GLÖM INTE ATT DELTA I DESIGNTÄVLINGEN!)


Göteborg baby

Ja, jag sa ju att jag skulle visa lite bilder från Göteborg, så här kommer de:
Jag och Moa gick på Liseberg (men det borde du ha fattat vid det här laget) och enligt Moa har hon aldrig varit med om att det varit så lite folk. Lite konstigt egentligen eftersom att det var näst sista dagen det var öppet. Vi hann faktiskt åka 19 saker! Om vi har räknat rätt...
När vi åkte colorado (eller hur det stavas, det är den där runda båten som man åker i) fick jag världens tjockaste vattenstråle i fejjan. Den var minst en kvadratmeter i diameter, jag lovar (eller inte)!! Jippi, tänkte jag såklart, jag älskar att gå omkring i 5-10 grader och vara helt genomvåt! Värsta drömmen ju. Dessutom var sminket helt förstört, jag såg ut som ett mongozombie (en eller ett, en eller ett...? Man kan ju inte säga en mongo, och inte heller ett zombie) och det är ju också alla människors högsta dröm, att gå omkring som ett mongozombie (en eller ett, en eller ett...?) på ett nöjesfält.
Vi åkte parisehjulet också, jag höll seriöst på att falla över kanten när jag såg hur högt det var.
Annars var det väl 3D-filmen i "pandavision" om miljöförstöring. Jag dog när några apor kastade mango på mej, det var ju helt omöjligt att fatta att det inte var på riktigt. Och hur jag än duckade och höll på så ändrade mangon riktning så att den ändå kom rakt mot mej. Snacka om pricksäkra apor... Och jag såg hur alla andra försökte fånga några fåglar som kom flygande, men "Va fan" tänkte jag, "fåglarna är ju här rakt framför mej, ser ni inte det era muppar?".

Det var väl det ungefär... jag vill bara tillägga att när vi var och åt middag hos Moas mammas killes bror så råkade jag på något sätt tillverka världens rap vid matbordet... Pinsamt värre.

Eran favoritbloggerska har återvänt!

Eller ja... här är jag i alla fall :)
Jag är tillbaka från Göteborg nu, jag sätter in bilder lite senare, när jag satt in dem på datorn och så. Jag skriver mer om besöket då också, men jag kan lova att det var jättekul att träffa Moa!
Idag har jag varit i skolan, tråkigt som vanligt, men kul att träffa alla gulliga kompisar. Nu är jag jättetrött, måndag ni vet.
Kram :)

Eran favoritbloggerska har återvänt!

Eller ja... här är jag i alla fall :)
Jag är tillbaka från Göteborg nu, jag sätter in bilder lite senare, när jag satt in dem på datorn och så. Jag skriver mer om besöket då också, men jag kan lova att det var jättekul att träffa Moa!
Idag har jag varit i skolan, tråkigt som vanligt, men kul att träffa alla gulliga kompisar. Nu är jag jättetrött, måndag ni vet.
Kram :)

Dagens facelook?

God morgon! Det här är antagligen det sista ni ser av mig på hela helgen, jag sticker till skolan nu, och sedan är det Göteborg som gäller. Puss på er sötnosar, jag kommer sakna er <3

Dålig webcam-bild, men det får duga. Det här är alltså "dagens facelook" som många andra skulle kallat det. Så ja, här är dagens facelook.

(GLÖM INTE ATT DELTA I DESIGNTÄVLINGEN!)

Bloglovin

Jag har skaffat bloglovin! Så följ min blogg kära vänner ;)
Följ min blogg med bloglovin

Färdigmålade naglar

Aloha! Nu är naglarna målade och väskan packad. Tyvärr blir det ingen bild för jag har packat kameran. Naglarna blev i alla fall röda med rosa glitter på. Gud vad det ska bli kul att åka till Moa, vi har ju inte setts på jättelänge, och det var två år sedan jag var i Göteborg sist (!), det är ju helt sjukt. Jag kommer kanske inte kunna blogga i Göteborg, så ni får stå ut utan mig i två dagar. Men om jag får tillgång till en dator så kanske jag slänger in ett inlägg, vem vet? Men jag kommer definitivt inte prioritera bloggen i helgen. Ha det super, ciao.

Designtävling - Svartvit

Du kan vinna den här designen! Klicka på bilden för att se designen och läsa hur du ska göra.

En kortis

Ja, jag är hemma i dag också. Jag mår betydligt bättre, men jag har nog fortfarande lite feber. Jag har inte haft en enda svimattack idag i alla fall. Jag ska snart sätta mig och måla naglarna, jag har ju klippt dem nu när jag bestämt mig för att lära mig spela gitarr, så jag får sätta på lite nytt nagellack också. Sedan måste jag ta bort lakanen från gästsängen också, den har stått framme i flera dagar, jag orkar aldrig ta mig tid att göra sånna tråkiga saker.
Nu måste mamma skriva ut lite pluggpapper, så jag får sluta blogga.

Bloggläsare sökes, bra blogg finnes

Hellöö bejbs.
Mår kort sakt piss idag, har feber och höll på att svimma flera gånger när jag duschade. Scary...
Men det är bara kortvarigt såklart, jag ska ju till Göteborg på fredag, och då ska jag vara pigg som en nötkärna.
Pappa fyller år idag, men han har gått till jobbet nu. Han fick i alla fall sin present och en bamsekram (hoppas att jag inte har smittat honom nu O.o). Nu står en chokladbollssmet i kylskåpet. Jag vet inte varför, men jag fick plötsligt lust att baka. Nu har pappa nåt gott att knapra på när han kommer hem. Nu borde jag nog gå och rulla dem...

Här är min statistik. Jag har kommit fram till att jag har 13 stycken som följer min blogg. Tack, sötnosar, fortsätt med det, och kommentera! Och tipsa era kompisar, jag vill ju ha fler söta läsare :D

Imponerande, inte sant? :p

Utmaning: "I min väska"


 • Skolböcker och schema
 • Fingervantar med hål på båda pekfingrarna, jag måste köpa nya
 • Nöjesguiden som jag tog i skrapan idag
 • Ett gem, två kronor och någon grej som jag inte vet var det är
 • Läppsalva
 • Ipren
 • Bafucin-halstabletter
 • Papperslapp (kan vara bra att ha)
 • "Matilda" av Roald Dahl som vi ska läsa på engelska
 • Pennfodralet
 • Almanackan
 • Näsdukar
Det är alltså det jag har i min väska. + nyklar och busskort då, men jag glömde ta fram det :p
Jag fattar förresten inte varför jag har den där konstiga lilla grejen och gemet i väskan, de behövs ju inte?

Jag utmanar alla mina läsare! Vad har ni i väskan? Glöm inte att länka till erat inlägg i en kommentar, jag vill ju se vad ni har i väskan.
Jag har blivit utmanad av Typiskt Pinar (eller snarare: jag tog utmaningen från henne)

Jag behöver btw köpa en ny väska, jag upptäckte att jag har ett stort hål på insidan, scary.

En steppdansande anka

Hellö päupels
Jag kom inte hem från skolan förrän klockan halv fem idag! Sjukt va? Vi skulle slutat halv fyra, men vi gick över tiden för min klass kanske inte är den lugnaste? Sedan behövde vi gå upp till klassrummet igen, för jag behövde hämta ett läxpapper och Mathilda behövde hämta sin mobil. Sedan tog det ännu mer tid innan vi kom iväg, jag vet inte varför? Och sedan missade vi precis tåget. Ja, ja, vi hade ganska skoj på perrongen också, jag var på flummhumör så jag hoppade omkring som en anka och försökte steppdansa. Inte så vackert.
Nu är jag i alla fall helt slut, jag har värk i kroppen och lite ont i huvudet. Jag håller väl inte på att bli sjuk? Hoppas inte det.
Vi hade förresten inte pip-test idag (jippi! :D) för idrottsläraren var typ sjuk, så vi fick håltimme. Då gick vi och köpte godis för en tjogolapp som vi hittade på terassen och satte oss i skrapan vid en soffgrupp med möbler lånade från Myrorna, det är rikgigt mysigt faktiskt. Vi har dock möblerat om lite, så nu står sofforna och växterna mycket finare. Vi sitter där ganska ofta nu faktiskt.

(jag och Lova har förresten likadana skor, fast hon har bruna och jag svarta)

Lazy morning

God morgon!
Det var riktigt kämpigt att gå upp idag också, men inte på långa vägar lika kämpigt som igår. Men det var ju så varmt och skönt i sängen och ögonen ville bara falla igen och fortsätta sova. Men nej, är det skola så är det. Piss. Nej, juste!! Bajs också, vi ska ju ha piptestet idag. Buhuu... Ja ja, om jag överlever så lovar jag att jag ska blogga i kväll/eftermiddag också (om inte datan är upptagen).
Ha en bra dag :)

Jag lekte lite i photoshop


Mina ögonlock håller på att falla ihop

Jag är dödstrött, mitt huvud är som världens största tegelsten och mina ögonlock vill bara falla ihop. Jag somnade alldeles för sent igår, och sov inte bra heller när jag väl somnat. Jag var ärligt talat på bristningsgränsen i morse, jag började gråta utan anledning, blev förbannad på min smörgås (!) och kunde inte riktigt kontrollera nerverna. Jag trodde inte att jag skulle klara av att vara i skolan, men det blev lite bättre under dagen.
Jag har spelat lite gitarr, jag övade på "love is all around". Vi skulle spela den i skolan idag, men jag behöll pappret för jag har bestämt mig för att lära mig spela gitarr. Det var tre gratis ackord, så nu kan jag sammanlagt fem stycken. Vet inte exakt vilket som heter vad, men jag kan spela dem i alla fall. Jag har också ökat antalet "låtar" jag kan spela till tre; love is all around (även om det bara är första versen eller nåt), törnrosa och min hatt har tre kanter. Haha, vilken imponerande lista :p

(jag använder för lite bilder i inläggen nu, inte bra!)

En dålig uppdaterare med shoppingbehov

Hej svejs! Jag vet att jag inte bloggat på två dagar, men jag har helt enkelt varit upptagen.
Jag måste och shoppa snart, det blir nog med mamma tror jag, hon är faktiskt min bästa shoppingkompis, men jag ska och shoppa med Joanna också snart hur som helst, det ska bli jättekul.
Jag måste köpa bl.a vinterskor och vantar. Det börjar ju bli riktigt kallt nu. Jag vill ha ett par stövlar i år, helst med klack, men vad jag har sett finns det bara med kilklack, och jag tycker inte så mycket om det. Det finns dock några fina på skopunkten (utan klack) som jag ska kolla närmare på. Är det någon som har något tips på bra vinterskor?

God mo- jag menar förmiddag

God morgon! Eller kanske förmiddag skulle passa bättre? Jag sitter här och väntar på att Tove ska komma. Jag skulle hjälpa henne lite med facebook.
Jag har ingenting att skriva nu, ha en bra dag allihopa.
Jag tror inte att jag kommer kunna blogga idag, jag ska ju vara med Tove, och Joanna.

Uppdaterat designen

Nu har jag uppdaterat designen lite, vad tycker ni? Själv är jag jättenöjd, jag har en lite gladare bild i headern nu.
Kommentera!!

The day of... häckcoldness

Hello sweeties! Sitter hos Joanna, vi hade tänkt ha filmkväll idag, men det blir i morgon i stället. Det är faktiskt ganska skönt, det känns som om jag behöver en god natts sömn nu efter en lång vecka.
Och vad kallt det var i morse, jag frös häcken av mig, jag hade ju bara mina jeansleggings ju. Om det är lika kallt på måndag ska jag ha något tjockare, eller i alla fall leggings under.
Och så hade vi ju SO-prov idag också, jag tror att det gick bra? Jag hann i alla fall svara på alla frågorna och dessutom svarade jag på plusfrågan, även om jag svarade ganska kortfattat på den.
Nej, jag kanske ska vara lite social, kisses for you cuties.


Frost ute ju!

God morgon! Jag ska snart ut i det kalla vädret, det är frost ju! Det var lite frost igår också, men inte så mycket. Usch vad kallt... Jag ska ha min mysiga jacka idag igen :)
Såhär ser jag ut idag:

Jag har mina hemmagjorda örhängen på mig, som ni ser :)

LAVA

Nu är jag tillbaka. Jag och Sofia gick till LAVA. Det är ett jättemysigt ställe för ungdomar 13-25 där man kan pyssla eller bara sitta och prata över en kopp te. Vi satte oss ner vid ett bord och gjorde lite smycken. Jag gjorde ett par örhängen och en nyckelring i samma stil. Jag blev faktiskt jättenöjd.
Nu ska jag duscha och sedan är det Idol som gäller!

En och en halv grad ute!!

God morgon :)
Jag ska snart till skolan, jag vill bara säga att jag inte kommer kunna blogga idag, jag ska träffa Sofia. När jag vaknade sa mamma att det var 1,5 grader!!! En och en halv grad!!! Brr... idag ska jag verkligen ta min nya jacka. Nu känner man verklige att det är höst. Juste, första oktober idag också. Jag hoppas att ni får en toppendag.

Här är en bild på mig i skolan... den är några dagar gammal, men vem bryr sig.
Back to hell now...

RSS 2.0