Inte mitt fel

Tro det eller ej, men jag är klar med alla plugg-grejer för den här gången! Möjligen att jag repeterar lite glosor senare idag, men det känns som om jag kan dem nu. Matteläxan däremot var ett helvete att ta sig igenom. Jag tvivlar på att matteläraren ens nämnt någon teknik för att lösa uppgifterna? Det slutade med att jag hoppade över flera tal. Usch, det är i alla fall inte mitt fel.

Mamma var och hämtade mina läsglasögon nyss, men de är inte justerade ännu så jag måste känna hur de känns. Ni får inte se bild nu, jag känner mig för sunkig. Jag har fortfarande inte bytt om från morgonrocken.

Jag funderar på att sätta mig och titta på film, men jag har ingen aning om vad jag vill se i så fall. Jag och mamma har tänkt köra ett Harry Potter-rally så småningom, men mamma har aldrig tid och jag tror nästan att hon har ångrat sig.
Hon är ute och gör saker hela tiden, men när hon är hemma måste hon plugga. Jag längtar verkligen tills mamma börjar jobba så att hon har "fritid" på ett annat sätt. Fast ibland undrar jag om det kommer bli någon stor skillnad? Hon kanske kommer behöva göra andra saker på fritiden i alla fall.
Ett tråkigt bildlöst inlägg
Namn:
Kom ihåg mig

Mejl: (inte synlig)

Blogg:

Kommentar:

Trackback