En steppdansande anka

Hellö päupels
Jag kom inte hem från skolan förrän klockan halv fem idag! Sjukt va? Vi skulle slutat halv fyra, men vi gick över tiden för min klass kanske inte är den lugnaste? Sedan behövde vi gå upp till klassrummet igen, för jag behövde hämta ett läxpapper och Mathilda behövde hämta sin mobil. Sedan tog det ännu mer tid innan vi kom iväg, jag vet inte varför? Och sedan missade vi precis tåget. Ja, ja, vi hade ganska skoj på perrongen också, jag var på flummhumör så jag hoppade omkring som en anka och försökte steppdansa. Inte så vackert.
Nu är jag i alla fall helt slut, jag har värk i kroppen och lite ont i huvudet. Jag håller väl inte på att bli sjuk? Hoppas inte det.
Vi hade förresten inte pip-test idag (jippi! :D) för idrottsläraren var typ sjuk, så vi fick håltimme. Då gick vi och köpte godis för en tjogolapp som vi hittade på terassen och satte oss i skrapan vid en soffgrupp med möbler lånade från Myrorna, det är rikgigt mysigt faktiskt. Vi har dock möblerat om lite, så nu står sofforna och växterna mycket finare. Vi sitter där ganska ofta nu faktiskt.

(jag och Lova har förresten likadana skor, fast hon har bruna och jag svarta)

Postat av: Lova

haha:) jag märkte inte att du tog den bilden:D

2009-10-06 @ 18:00:35
URL: http://lovaas.webblogg.se/
Postat av: Sophie :)<3

kuligt för dig dåe. ;)*vi har fortfarande inget piptest.btw, länka mig?

2009-10-06 @ 19:12:27
URL: http://sophieeo.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig

Mejl: (inte synlig)

Blogg:

Kommentar:

Trackback