Göteborg baby

Ja, jag sa ju att jag skulle visa lite bilder från Göteborg, så här kommer de:
Jag och Moa gick på Liseberg (men det borde du ha fattat vid det här laget) och enligt Moa har hon aldrig varit med om att det varit så lite folk. Lite konstigt egentligen eftersom att det var näst sista dagen det var öppet. Vi hann faktiskt åka 19 saker! Om vi har räknat rätt...
När vi åkte colorado (eller hur det stavas, det är den där runda båten som man åker i) fick jag världens tjockaste vattenstråle i fejjan. Den var minst en kvadratmeter i diameter, jag lovar (eller inte)!! Jippi, tänkte jag såklart, jag älskar att gå omkring i 5-10 grader och vara helt genomvåt! Värsta drömmen ju. Dessutom var sminket helt förstört, jag såg ut som ett mongozombie (en eller ett, en eller ett...? Man kan ju inte säga en mongo, och inte heller ett zombie) och det är ju också alla människors högsta dröm, att gå omkring som ett mongozombie (en eller ett, en eller ett...?) på ett nöjesfält.
Vi åkte parisehjulet också, jag höll seriöst på att falla över kanten när jag såg hur högt det var.
Annars var det väl 3D-filmen i "pandavision" om miljöförstöring. Jag dog när några apor kastade mango på mej, det var ju helt omöjligt att fatta att det inte var på riktigt. Och hur jag än duckade och höll på så ändrade mangon riktning så att den ändå kom rakt mot mej. Snacka om pricksäkra apor... Och jag såg hur alla andra försökte fånga några fåglar som kom flygande, men "Va fan" tänkte jag, "fåglarna är ju här rakt framför mej, ser ni inte det era muppar?".

Det var väl det ungefär... jag vill bara tillägga att när vi var och åt middag hos Moas mammas killes bror så råkade jag på något sätt tillverka världens rap vid matbordet... Pinsamt värre.

Postat av: Elli

Ååååh gud vad kul att åka till Götet och gå på liseberg ! :o <33Men gumman, vilken vecka var det vi skulle ses nu igen ? ^^ <3

2009-10-12 @ 20:37:29
URL: http://eekm.blogg.se/
Postat av: Leia

Håller med. Helgerna går fort, fast det gör alla andra dagar också tycker jag. :P

Jag svarar på kommentarer. =)

2009-10-12 @ 22:25:44
URL: http://leiabloggar.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig

Mejl: (inte synlig)

Blogg:

Kommentar:

Trackback